TROSSOS DE MARÈS: TRAJECTÒRIA    EMPRESARIAL 2008

Dia 31 d'octubre, Trossos de Marès, S.L. serà reconeguda com a guanyadora del reconeixament a la trajectòria empresarial 2008 per PIMEM-Indústria.

Fa quatre anys que Pimem-Indústria concedeix aquest reconeixement, otorgat anualment a una empresa que hagi aconseguit una estabilitat empresarial a nivell de l'entorn i a nivell de Mallorca.

Salvador Riera, propietari majoritari de l'empresa Trossos de Marès, i Toni Riera, gerent de la mateixa, rebran aquest reconeixement divendres 31 d'octubre a Palma.

   
       

Trossos de Marès a la
19ª Mostra d'Art i Empresa de Petra

 

Trossos de Marès participarà per 19è any consecutiu a la Mostra d'Art i Empresa de Petra.
Aquesta mostra es celebra cada any durant el quart diumenge d'octubre, i s'hi exposen els productes i serveis que es troben al poble de Petra.

Trossos de Marès estrena stand dedicat a la renovació de la seva pàgina web:

www.trossosdemares.com


La pàgina podrà ser consultada dins del mateix stand, a més a més de veure alguns dels productes i les fotos d'obres que hem fet dins els darrers 3 anys. Vos hi esperam!

       
   

TROSSOS DE MARÈS AMB ELS ESCACS

Trossos de Marès, S.L. premiarà un altre any amb la Torre de Marès 2008 al millor jugador mallorquí que hagi aconseguit més mèrits esportius en un any o per la seva trajectòria esportiva.

Enguany, els galardons s'han concedit a:
- Alejandro González, per haver aconseguit norma de mestre internacional en el torneig d'Andorra.
- Pere Mascaró, a qui, a més de la Torre, se li ha concedit el Cavall de Marès, per haver guanyat el prestigiós torneig de Don Benito i per aconseguir norma de mestre internacional en el torneig d'Eivissa.
- Lester Tattersall, pel seu historial esportiu.
- Joan Ramón Galiana, per la seva carrera esportiva i per la dedicació a l'ensenyança dels escacs.
Al gener del 2009, el trofeu serà concedit al jugador mallorquí que hagi fet més mèrits durant el 2008.

I enguany es farà la Petita Torreta que s'otorgarà a Nadal Serralta, de Petra, pel seu historial dins el món dels escacs als seus 11 anys.

Per a més informació sobre el món dels escacs podeu consultar:
www.chessmallorca.com